G-team

G- voetbal bij WHS

 

Maandag 19 februari 2018

Woensdag 4 april 2018 – Deelname aan G-toernooi NAC Breda

Zaterdag 2 juni 2018 – Deelname aan G-toernooi Nieuwdorp

Zaterdag 9 juni 2018 – RABOBANK WHS –G-TOERNOOI 2018

Vrijdag 10 maart 2017

Bijzondere avond WHS G1
Woensdagavond 15 maart 2017 krijgt WHS G1 een bijzondere training. Niemand minder dan Jouko Gorissen komt namens Florida Gulf Coast Dutch Lions een training verzorgen. Jouko is de zoon van onze trainer Theo Gorissen. 

Florida Guls Coast Dutch Lions is een van de vijf Dutch Lions voetbal clubs in Amerika. Naast senioren voetbalteams hebben zij ook een jeugd – voetbalopleiding, waar Jouko werkzaam voor is. Neem ook eens een kijkje op hun website: www.fgcdlfc.com en natuurlijk ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij deze bijzondere training! De start is om 18.30

 


Wedstrijdverslag WHS G1 MOC 17 G1 18 februari 2017

Maandag 20 februari 2017

Wedstrijdverslag WHS G1 – MOC ‘ 17 G1 18 februari 2017
Op zaterdag, 18 februari, speelde WHS G-1 haar eerste wedstrijd van 2017. Op een zonnige Waaje trof het team de voetballers van MOC'17. Een team met bekenden die we regelmatig tegen komen bij toernooien. Het was een leuke wedstrijd om naar te kijken: We hebben goed verdedigingswerk kunnen zien van Michelle, Marvin, Daaf en Lily.
De goal werd deze keer, naast onze vaste keeper Arjan, de tweede helft bewaakt door Philip. Natuurlijk werd er op het middelveld weer hard gewerkt door Anthony en Raymonda .We hebben mooie voorzetten mogen zien van Marco en Jovanka, welke tot slot tot vier mooie goals werden verwerkt door Mark, die we voor de gelegenheid even mochten lenen van MOC, Jannico en Catiele. Uiteindelijk een eindstand van 4-7. Dank aan MOC'17 voor de leuke wedstrijd en hun sportiviteit. En Wim Snoep als scheidsrechter met gevoel voor de wedstrijd. Graag tot ziens bij onze volgende thuiswedstrijd op zaterdagmiddag 22 april!


Maandag 14 november 2016

Wedstrijd verslag Rabo Bank Tholen G team WHS 12 november 2016

Wedstrijdverslag Rabobank Tholen - G-team WHS
Voorafgaand aan de derby tussen de eerste elftallen van Tholense Boys en WHS vond er een bijzondere wedstrijd plaats. De Rabobank en het G-voetbal binnen de Gemeente Tholen zijn al vele jaren een waardevolle combinatie. Na verschillende jaren te hebben ondersteund bij het jaarlijkse G-toernooi bij v.v. W.H.S. is de Rabobank sinds mei 2015 trotse sponsor van het G-team van WHS. In het kader van deze sponsoring ontving het G-team een uitnodiging om voor de derby een wedstrijd te spelen tegen medewerkers van Rabobank Tholen. Een succesvolle middag, bij het gastvrije Tholense Boys, met veel lachende gezichten als resultaat. Een sportieve wedstrijd welke na mooie doelpunten aan de kant van WHS door Catièle (2x), Philip en Marco en aan de kant van de Rabobank o.a. door Leen (2x) werd gewonnen met 3 – 4 door het G-team. WHS G-1 bedankt Rabobank Tholen en Tholense Boys voor de wedstrijd en kijkt uit naar de return in april 2017 op de Setallandse velden.


Donderdag 8 september 2016

G-team speelt in Dongen
g team DongenZaterdagochtend 3 september vertrokken wij in alle vroegte met WHS G-1 richting het sportpark van DVVC in Dongen. We waren weer uitgenodigd om deel te nemen aan hun jaarlijks G-toernooi. Met een bus vol spelers en supporters vertrokken we vol enthousiasme richting Brabant.

Het toernooi was weer een stuk groter dan vorig jaar; wel liefst 26 teams, dus zo’n 400 spelers! Onze poule bestond uit 5 teams, dus speelden we vier wedstrijden. De spelers hebben erg goed hun best gedaan: Iedereen hielp elkaar om tot een mooi resultaat te komen, natuurlijk met veel aanmoediging van de supporters. We konden, net als vorig jaar, een beker en een medaille voor de 4e plaats mee terug naar Setalland nemen.
WHS G-1 speelt zaterdag 8 oktober om 11.45 uur een wedstrijd tegen G- MOC’17 – Jeugd in Bergen op Zoom. We zouden het leuk vinden als WHS ons komt aanmoedigen.

 


Vrijdag 20 mei 2016

Zaterdag 21 mei wordt het WHS G-toernooi gehouden. 

Wat begon in 2013 op een regenachtige, maar zéér sportieve vrijdagmiddag op de Setallandse velden, is inmiddels uitgegroeid naar een heus WHS G-team en een vierde editie van het toernooi met wel liefst 13 deelnemende teams.  Dit jaar proberen we een nieuwe opzet, kleinere teams, kleinere veldjes met daarmee hopelijk meer speelminuten voor de voetballers.  We zijn blij met alle nieuwe contacten die we opdoen en kijken er naar uit ons voetbalnetwerk verder uit te breiden. 

Een woord van dank aan Sjaloom Zorg, die ook deelnemen met een aantal teams. Zonder deze samenwerking zou er geen G-team / G-toernooi mogelijk zijn.  

Ook een woord van dank aan Rabobank Oosterschelde. Trotse shirtsponsor van WHS G-1 en met een berg vrijwilligers van dienst voor alweer het derde jaar op rij.

Wij wensen we jullie een gezellig en sportief toernooi toe.  

Bekijk HIER het programmaboekje.

v.v. W.H.S.


g team

Donderdag 10 maart 2016
"Ik had nog nooit tegen een bal getrapt"

Het G-team van WHS heeft een  inke groeispurt doorgemaakt. Het voetbalteam voor mensen met een verstandelijke beperking staat allang niet meer in de kinderschoenen en heeft al meerdere keren als winnaar de grasmat mogen verlaten. Het geheim van hun succes? “We hebben lol met elkaar en zijn een goed team”, verklappen voetballers
Marco Roggeband en Arjan Elenbaas. 

Enthousiast komen de sporters iedere woensdagavond in Sint-Annaland bijeen om te werken aan hun gezamenlijk doel: nóg beter worden. Het G-team is daarom op zoek naar méér spelers en extra trainers. “Ik wilde altijd ontzettend graag op voetbal, maar meespelen in een regulier team ging niet. Toen ik hoorde over het G-team, ben ik gewoon een keertje komen kijken. En ik ben nooit meer weggegaan”, glimlacht Arjan. Belangstellenden hoeven ook geen voetbalervaring te hebben, vult Marco aan. “Er zijn er genoeg die nooit eerder tegen een bal hadden getrapt. Dat leer je hier vanzelf!”

Hulp
Het G-team zoekt niet alleen spelers, maar ook mensen die trainingen willen verzorgen en vrijwilligers die de spelers kunnen halen en brengen. Zo zou Arjan zich graag willen specialiseren in het keepersvak. “Dat vraagt net om een ander soort training. Al is het maar een paar lessen per jaar, daar kan ik al veel van leren”, legt hij uit. De spelers komen uit alle hoeken van het eiland: van Stavenisse tot Tholen. Vervoer naar de training blijkt voor sommigen een struikelblok te vormen. “Het is jammer als
mensen niet kunnen komen trainen, omdat zij te ver weg wonen en hun chauffeur verhinderd is. Extra vrijwilligers zouden de perfecte oplossing kunnen bieden!”


Sinds mei 2013 organiseert WHS in samenwerking met Sjaloom Zorg een jaarlijks G- toernooi. Hier ontstond de wens om ook een G-team te starten. In september 2014 organiseerde WHS een eerste training voor het G-team. Dit een team voor voetballers met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Wij trainen iedere woensdagavond van 18.30 – 19.30 uur. We spelen, op dit moment, nog niet wekelijks een wedstrijd, maar doen mee aan toernooien of spelen oefenwedstrijden tegen clubs in de buurt.

Onze trainingen worden gegeven door verschillende trainers. Er zijn altijd twee trainers, en soms drie, aanwezig. Zo krijgt iedereen voldoende ondersteuning en aandacht. Ook hebben we veel betrokken vrijwilligers en supporters: zij zijn altijd bereid om bij te springen bij de trainingen maar ook bij bijvoorbeeld het vervoer van en naar de training.

In april 2015 speelde het team zijn eerste wedstrijd. Deze wedstrijd speelden we tegen de Jonge Spartaan uit Middelharnis. Het was een sportieve wedstrijd met enorm veel enthousiasme en publiek.

Ook draagt het G-team sinds april 2014 mooie trainingspakken; zo komen we met zijn allen netjes voor de dag op trainingen en wedstrijden.

Iedereen is bij ons van harte welkom. We zijn een gezellig, hecht team waarbij je inzet en enthousiasme meer telt dan de prestaties. Leeftijd is niet belangrijk: ons jongste lid is zeven jaar en onze oudste tweeënzestig jaar.

Wil je meer weten? Je bent altijd welkom op onze trainingsavond of neem contact op met onze coördinator G- voetbal Angela Lindhout. Je kunt haar bereiken via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bruj_international.png
LMB_den_engelsman.png
Hotel_kom.png

Contactgegevens

Bezoekadres: Bierensstraat 79  |  4697 GD  |  Sint Annaland

Correspondentie-adres: Postbus 42  |  4697 GZ  |  Sint Annaland

 
0166 - 65 27 59    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
web stats
free web site tracker