• 2e klasse G Zaterdag - interview Armando de Witte

  24 sep 2022
 • 2e klasse G zaterdag

  WHS uit Sint-Annaland en VCK uit Koudekerke werden vorig seizoen kampioen in respectievelijk de 3e klasse B en A en treffen elkaar op de eerste speeldag in de 2e klasse G. In het bekertoernooi bleef VCK ongeslagen en verloor WHS de drie duels.
   
  Bij WHS zijn de vaste krachten Wout den Engelsman (naar GOES) en Arvin de Witte (gestopt door blessure) niet meer beschikbaar voor de nieuwe trainer Karl Vergouwen. Daarnaast is Werner Marsman op de weg terug na een blessure.
   
  Aanvoerder en keeper Armando de Witte (25) heeft samen met zijn teamgenoten veel zin in het avontuur in de 2e klasse. WHS speelde voor het laatst op dat niveau in het seizoen 2014/2015. "De doelstelling voor dit seizoen is heel simpel. We willen erin blijven", aldus De Witte.
  Door de zwaardere degradatieregeling kan dat een hele kluif worden, want drie ploegen degraderen rechtstreeks en drie ploegen komen uit in de nacompetitie. "We zullen veel van de ploegen in het rechterrijtje moeten winnen om in het linkerrijtje te eindigden', aldus De Witte.
   
  Beluister het intervie wop deze pagina