• Afsluiting seizoen jeugd 2020/21!

  7 jul 2021
 • Afgelopen zaterdag heeft de jeugd van WHS het seizoen 2020/21 op een mooie manier afgesloten. In de ochtend van zaterdag 3 juli werden alle jeugdspelers getrakteerd op voetbalspelletjes van o.a. 3 tegen 3, EK cup schieten, Voetbalquiz en het schieten door een gatendoek.  

  In het afgelopen seizoen konden maar vijf wedstrijden gevoetbald worden; in augustus, september en oktober werden nog oefenwedstrijden, bekerwedstrijden en enkele competitiewedstrijden gespeeld. Helaas werd tussen oktober en januari niet gevoetbald. In januari 2021 ging de WHS jeugd voortvarend van start met de WHS Cup. De jongens van de Onder 19 waren hier teamcaptain. Dit heeft er toegeleid dat volgend seizoen Sibu van ‘t Hof en Tom de Jonge zich aansluiten bij het jeugdkader. 

  Tussen de WHS Cup door werden er oliebollen bezorgd. Na de finalewedstrijden werden alle spelers gehuldigd en kregen ze een vaantje en/of beker. Gedurende het hele seizoen werd er wel getraind, dit zorgde voor een goeie uitlaatklep voor zowel spelers als trainers. 

  Het bestuur van WHS heeft er voor gezorgd dat de gehele zomer minimaal één veld open is. Alle teams kunnen dus de hele zomer, als ze dat willen, door trainen. Het nieuwe seizoen 2021/22 wordt geopend op zaterdag 28 augustus 2021! 

  Foto’s van afgelopen zaterdag zijn te vinden in het fotoalbum van WHS: KLIK HIER