• Bruse BoysJO19-1 - WHS JO19-1

  25 nov 2018
 • Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Bruse Boys op het progamma een kraker wel te verstaan want bru stond bovenaan en bij verlies deden wij niet meer mee met de bovenste plaatsen.
  We waren compleet maar niet iedereen was fit.
  Emiel en Robin ziek geweest, Thijmen , Jens, Sijmen blessures konden wel starten.
  De mouwen werden opgestroopt en de wedstrijd begon goed, na een steekpass van Jens kon Jasper alleen op de keeper af echter ging zijn schot rakelings naast.
  Na 10 min dezelfde situatie en weer net niet. Echter in de 14 e min. lukte het wel Gunter werd weer in stelling gebracht en hij schoot laag diagonaal snoeihard in de rechterhoek 0–1 en wij waren helemaal los elke keer dat Bru ging drukken wisten wij Jasper te vinden en hij was nu echt los na 35 min stond het 0-4 allemaal van Jasper na mooie steekpassen van Tim en Jens wat een start.
  Daarna werd het grimmig Tom ging na een duel groggy naar de grond en was even Out dus kwam emiel erin
  Even later een knietje bij Tijn op zijn bovenbeen einde wedstrijd voor hem en kwam Sijmen.
  Wij waren van slag en prompt kregen we tegengoals ruststand 2-4.
  In de rust vertelde trainer Cees hoe de 2e helft zou gaan verlopen en als we ons koppie er bij hielden de 3 punten mee na setalland ginge. En inderdaad
  Bru ging furieus van start en zette ons continue onder druk wij waren niet onder de indruk en speelden een prima pot iedereen werkte keihard voor elkaar en de verdediging gaf geen kans meer weg. Na een pass van Tim kwam de bal bij Jasper deze nam schitterend aan slalomde lags 2 man of deze er niet stonden en schoot weer onnadig hard binne
  2-5. Bij bru was de koek op en ook conditioneel waren wij beter 5 minuten voor tijd ging Jasper weer op avondtuur zijn schot werd nog gekeerd door de prima keeper maar Tom die prima was meegelopen schoot fraai de eindstand 2-6 binnen.
  Wie had dat gedacht, de koploper het bos ingestuurd.
  Prima resultaat WHS Jo-19