• Cadeau C.van Poortvliet

  14 nov 2022
 • Afgelopen donderdag 10 november heeft het bestuur van v.v. WHS Corné van Poortvliet in het zonnetje gezet. Als blijk van waardering voor zijn jarenlange inzet als vrijwilliger heeft hij een voetbalwedstrijd van Feyenoord cadeau gekregen. Feyenoord won met 1-0 van SC Cambuur. 
   
  Corné heeft zichzelf jarenlang bij het eerste elftal van WHS ingezet als materiaalman. Hij zorgde ervoor dat alle ballen en kledingtassen verzameld werden, daarnaast legde hij alle shirtjes, broekjes en sokken gereed in de kleedkamer zodat de spelers in de watten werden gelegd. Uiteraard zorgde Corné na de wedstrijd ervoor dat alles ingepakt werd en klaar stond voor de schoonmakers. 
   
  Sinds klein af aan is Corné groot fan van voetbalclub Feyenoord uit Rotterdam, hij kwam hier vaak. Zeker toen hij een seizoenkaart had in de jaren dat Feyenoord zich wist te verzekeren van de UEFA-cup in 2002. Vanuit zijn zicht scoorde Pierre van Hooijdonk de winnende goal voor de Rotterdammers, een moment waar Corné nog vaak over praat. 
   
  Naast de voetbalwedstrijd van Feyenoord krijgt Corné nog een aandenken vanuit de club, een ingelijst shirt van WHS. Deze krijgt een mooi plekje in zijn appartement. 
   
  Corné nogmaals bedankt en we hopen dat je hebt genoten in de Kuip!