• Capelli Sport nieuwe sponsor van het G-team van WHS

  15 sep 2022
 • Via bemiddeling van Theo Gorissen (trainer van het G-team) en zijn zoon Jouko (woonachtig in Amerika) is het gelukt een nieuwe sponsor te binden aan WHS. Deze keer wel eentje die van ver komt en ons G-team wilt sponsoren. De eerste activiteit die werd gesponsord was onlangs het Capelli Sport/WHS G-team toernooi.

  Capelli Sport is een Amerikaans sportkleding- en schoenenbedrijf gevestigd in New York , Verenigde Staten , dochteronderneming van GMA Accessories. Opgericht in 2011 door de in Libanon geboren en in New York gevestigde ondernemer George Altirs. Capelli Sport heeft ook locaties in Europa , het Midden-Oosten en Afrika onder Capelli Europe GmbH, en in China onder GMA Shanghai. 

  Capelli Sport heeft zich gericht op de voetbalmarkt met het produceren van tenues , keepershandschoenen en ballen , evenals vrijetijdskleding – zoals        t-shirts, hoodies, jassen en leggings - en accessoires , zoals tassen en hoeden. De schoenenlijn van Capelli omvatten sneakers en voetbalschoenen

  De eerste uiting van Capelli Sport op sportpark de Waaje is zichtbaar door middel van een reclamedoek achter het doel van het hoofdveld.

  Onze G spelers/speelsters en hun staf bedanken Capelli Sport voor de sponsoring.

   

  Sponsorcommissie WHS