• Feestje Tholen werkt 19-07-23

  Op woensdag 19 juli was het feest op de Waaje. Alle locaties van Tholen Werkt, onderdeel van zorgorganisatie Sjaloom Zorg, waren te gast op het sportpark. Onder het genot van een heerlijke maaltijd en een drankje hebben de deelnemers van de verschillende dagcentra van eiland Tholen genoten. Een ieder die aan de voorbereiding van deze activiteit hebben meegeholpen worden bedankt.

   

  Medewerkers Tholen Werkt

 • 01-08-20

 • “De Waaje” is per 1 augustus 2020 een arbeidstrainings-  en dagbestedingsplaats, gevestigd op de voetbalvelden en in de kantine van WHS in Sint-Annaland.

  Er vinden productie-, horeca-, schoonmaak- en (re)creatieve werkzaamheden plaats. Ook zal de buitendienst aansluiten voor groenonderhoud en het schoonhouden van het voetbalcomplex, dit in samenwerking met de vrijwilligers van WHS.

  Tijdens de creatieve werkzaamheden maken we vele mooie producten (zie onze flyer en houd onze facebookpagina in de gaten)

  Even kort opgesomd; dit zijn vele stukken met droogbloemen, mooie sleutelhangers maar we kunnen we ook uw geboortecadeautjes verzorgen.

  Voor verder informatie contact ons: tholenwerkt@sjaloomzorg.nl of bel 0614191557

  Janet van Rijs-Knape

  activiteitenbegeleider-coach