• Eerste training WHS 1 en 2

  1 aug 2019
 • Start training WHS

  Op zaterdag 3 augustus start de eerste training voor de selectiespelers van WHS 1 + 2. De spelers worden om 10.00 verwacht op sportpark de Waaje. Na een korte prestentatie door Leon de Witte (trainer WHS 1) en Johan Sturris (trainer WHS 2) zal de eerste training aanvangen van 11.00 – 12.30 en de tweede van 13.30 – 15.00. Tussendoor wordt er gezamenlijk in de kantine geluncht.

  Een nieuw seizoen met nieuwe kansen. Wanneer je naar de indelingen kijkt van beide teams moet WHS weer flink aan de bak. Bij het eerste zijn de reizen richting Dordrecht voorbij, echter voor WHS 2 zijn er nog twee uitwedstrijden die kant op.

  Onze clubman Arvin de Witte gaat het hogerop bij hoofdklasser Halsteren proberen en Ronald van de Repe heeft de keuze gemaakt om te stoppen als speler voor WHS 1. Daarvoor in de plaats zijn Roel de Nijs en Werner Marsman overgekomen van Tholense Boys, we wensen beiden veel succes toe bij hun nieuwe club. Verder heeft Roy de Jonge aangegeven zich beschikbaar te stellen voor de selectie en Jasper Gunter maakt de stap vanuit de JO19.

   

  Namens het bestuur wensen we beide teams veel succes toe voor het nieuwe seizoen.