• TEAM

   1 Kamiran Al-Nasir
   2 Arjan Elenbaas
   3 Catiele van der Reest
   4 Romy Walpot
   5 Philip Vijfhuizen
   6 Melissa Hage
   7 Janniko Gaakeer
   8 Marco Roggeband
   9 Erik de Keijzer
   10 Michelle van der Putten
   11 Marco Ozal
   12 Lily v/d Slikke
   13 Marvin Vroegop
   14 Wouter Hofland
   15 Mark Ossenblok
   16 Tom Veldman
   17 Denise Westdorp
   18 Bianca Westdorp

  Trainers: Theo Gorissen, Mirjam den Engelsman, Eveline Westdorp, Arianne Ligtendag en Peter Goedhart

  Leider: Angela Lindhout

   

  Laatste wijziging: 5 oktober 2018 

 • programma

  - Woensdag 17 oktober, deelname aan Voetbalschool NOAD’67. ’s Avonds geen training.

 • Trainingen

  We zullen ook in seizoen 2018 / 2019 op woensdagavond trainen van 19.00 ?? 20.00 uur. Door de droogte van het veld kunnen we alleen voorlopig nog niet met trainen beginnen. We hopen eind september weer te kunnen starten met trainen.
  De afspraak blijft bestaan: Jezelf via een telefoontje afmelden bij Angela als je niet kunt komen trainen. We melden alleen af met een goede reden, zoals ziek zijn. Deze afspraak maken we zodat de trainers niet voor een klein groepje op het veld staan. Via deze weg wil ik ouders/verzorgers vragen om te helpen bij deze afspraak. Als een training bij slecht weer of een andere reden niet doorgaat laat Angela dit weten via SMS / e-mail.

 • Data om rekening mee te houden


  Wo12 december Geen training (Kerstfeest SIEN)
  Wo19 december Winterstop activiteit 18.00 - 21.00 uur Incl. eten
  Wo 26 december  Geen training (Kerst)
  Wo 2 januari  Geen training (Kerstvakantie)
  Wo 9 januari  Geen training
  Wo 16 januari  Eerste training na de winterstop
  Wo 27 februari  Geen training (Biddag)
  Wo 20 maart Voetbalactiviteit onder leiding van Jouko 18.00 -  20.00 uur  Incl. Eten

  Za 15 juni Wo RABOBANK WHS G-TOERNOOI 2019

 • Trainen

  We kunnen, tot het veld op de Waaje weer goed genoeg is, trainen op de Ijsbaan in Sint Annaland (Bij de Jumbo). Vanaf aanstaande woensdag, 29 augustus 2018, is het daar trainen van 19.00 – 20.00 uur. Theo en Mirjam zijn er om met jullie te trainen.

 • Toernooi verslag 1 september Dongen

  WHS G1 behaalt tweede plaats op G-toernooi bij DVVC Dongen

  In alle vroegte vertrokken de spelers van G-toernooi met enkele trouwe supporters richting Dongen. We vertrokken al om 7.15 uur! We zijn gewend om altijd op het nippertje, met min of meer een Zeeuws-kwartiertje, op het Dongense sportveld aan te komen, maar deze keer zat alles mee en waren we ruim op tijd.

  We starten in de poule met o.a. onze vrienden van MOC’17, leuk! En ook het enthousiaste team van Terheijden nam deel aan onze poule. Voor ons ook drie nieuwe tegenstanders: Beek Vooruit, v.v. Reijen en Fc Engelen.

  We hebben uiteindelijk drie wedstrijden gewonnen, een gelijk gespeeld, en één verloren. In de poule bracht ons dat op een derde plaats. Maar aangezien sportiviteit en plezier heel hoog in het vaandel staat bij DVVC behaalde iedereen een tweede plaats.

  We gingen met prachtige medailles, een mooie beker, een tikkeltje vermoeidheid, spierpijn op bijzondere plekken en glunderende bekkies weer met de bus naar het Thoolse.
   
  Tot volgend jaar !

  Angela

 • Voetbalschool NOAD 17-10-2018
 • G-Team - RABO 3 oktober 2018
 • G-Toernooi

  Zaterdag 12 januari heeft het G-Team deelgenomen aan het zaalvoetbal G-Toernooi in sporthal de Buitelstee in Dinteloord.

  Het toernooi, met deelname van 8 ploegen werd gespeeld in 3 groepswedstrijden. Gevolgt door penaltyschieten, met als slot een wedstrijd voor ons ( helaas)  7e en 8e plaats. Het was een gezellige middag, goed verzorgt met wat te eten en consumpties. Ook de verloting had mooie prijzen. Het toernooi had als logo ** Voetbal is voor iedereen **