• Garage Koese balsponsor WHS 1 – SVOD’22 1

  9 nov 2023
 • DÉ AUTOSPECIALIST VAN ZUID-HOLLAND, ZEELAND EN BRABANT

  Auto Koese is al jaren dé autospecialist in de regio. Voor zowel de aanschaf van auto’s als voor het onderhoud van uw auto kunt u bij ons jonge en enthousiaste team terecht. Auto Koese heeft vijf showrooms gevestigd te Etten-Leur, Nieuwe-Tonge, Oud-Beijerland, Sommelsdijk en Sint-Annaland een groot autoservicecentrum en een schadeherstelcentrum.

  Ook levert Auto Koese voordelige operational en private lease, volledig gericht op service en ontzorging. Vanaf 189,- euro per maand leaset u al uw volgende auto.

  Alle auto’s worden voor levering volledig nagelopen door ons ervaren team van monteurs. Daarnaast poetsen wij de auto en reinigen wij deze van binnen volledig, zodat de auto bij aflevering zowel technisch als optisch in perfecte staat verkeert.

  Wij geloven in het leveren van service. Wanneer u uw auto heeft aangeschaft bij Auto Koese, dan kunt u uw dealerpas aanvragen. Zonder zorgen de weg op met Europese Pechhulp, gratis zomer- en wintercheckAPK’s en ster- en bandreparatie voor maar 69,- euro per jaar

   De sponsorcommissie van WHS bedankt garage Koese voor het sponsoren van de wedstrijdbal.