• Kampioenen WHS JO11 en MO13

    8 jan 2024
  • Tijdens de nieuwjaarsreceptie van afgelopen zaterdag stond de huldiging gepland van de kampioensteams WHS JO11 en MO13. Tijdens de tweede fase van het seizoen 2023/24 zijn zij bovenaan geëindigd in hun competitie. 

     WHS JO11 eindigde na 7 wedstrijden en 5 overwinningen op de bovenste positie. Er werd één wedstrijd gelijk gespeeld door het team van de trainers Dennis Borst, Michael Bazen en Hans van Poperinge. Het team bestaat uit spelers en speelsters,  Liam den Haan, Jeroen Bijl, Vayen van de Repe, Naomi Bazen, Milan Buitendijk, Levi Snip, Roel Geuze, Liam Borst en Lév Zwagemaker.

     WHS MO13 werd voor de tweede keer dit seizoen kampioen in de tweede klasse voor meiden onder de 13. Waar in de eeste fase alle wedstrijden gewonnen werden, verloor het team deze competitie maar 1 van de 6 wedstrijden. Tijdens de nieuwjaarsreceptie waren de meiden gekleed in hun nieuwe kleding. Namens Bouwbedrijf Jan van Dijke werden de truien gesponsord. Bedankt!

    Het team bestaat uit speelsters Esmée van Iwaarden, Marjolein van Dijke, Loïs Borst, Yaëlle Vroegop, Fenne van de Repe, Keira van de Velde, Yhaira Bolier, Zara van den Ouden, Sia Jansen, Lievia de Groot, Simone van Dijke, Jenthe de Boer en Esmee van Poortvliet. De staf bestaat uit Quincy Hoek, Amber van Dijke, Melanie van Dijke, Esther Arts en Roland van de Velde.