• Kapelle 1 - WHS 1

  14 mei 2022
 • DERDE KLASSE B - Krabbendijke verloor het sleutelduel bij De Fendert met 6-2 en lijkt niet aan een vervolg in de nacompetitie te kunnen ontsnappen. Dat geldt ook voor Duiveland, hoewel de ploeg van Rohan de Geus tegen Prinsenland een verdienstelijke 3-3 wist te behalen.

  Kampioen WHS trok bij Kapelle nog een keer alle registers open en won met 1-6, voordat het thuis op de platte kar ging. Tholense Boys is aan een eindsprint bezig en won eenvoudig van het na de trouwpartij van Robin Provoost met een kater worstelende ZSC’62: 4-0. Noad’67 ging na rust door de ondergrens bij Zwaluwe: 4-1.

  Ben van den Aarssen Bron: PZC


  Kapelle-WHS 1-6: WHS nam geen gas terug na het doordeweeks behaalde kampioenschap en liet Kapelle met name na rust alle hoeken van het veld zien. Arvin de Witte zorgde voor de 0-1, gevolgd door een doelpunt van de op een totaal van veertig competitietreffers azende Jasper Gunter 0-2. Jake Eversdijk bracht de spanning nog even terug, maar de ploeg uit Sint Annaland was volgens Kapelle-coach Olaf Filius veel te sterk. ,,We hadden onze tactiek op hen afgestemd, maar hadden daar zelf de meeste last van. Die jongens kunnen ook echt voetballen, zeker op ons kunstgras.’’ Nog voor de pauze maakte linkerspits Tom de Ruijter er 1-3 van. In het tweede bedrijf vijzelden Gunter (1-4 en 1-5) en uiteindelijk Arvin de Witte de score nog hoger op: 1-6. De teller van Gunter staat ondertussen op 39 goals. WHS-coach Leon de Witte wil dat zijn ploeg tot het eind van het seizoen alles blijft geven. ,,Dat zijn we aan onszelf én aan de tegenstanders verplicht.’’

  Bron: BNdeStem

  Kapelle-WHS 1-6 (1-3) 0-1 Arvin de Witte, 0-2 Jasper Gunter, 1-2 Jake Eversdijk, 1-3 Tom de Ruijter, 1-4 Jasper Gunter, 1-5 Jasper Gunter, 1-6 Arvin de Witte.