• Karl Vergouwen blijft bij WHS

  7 jan 2023
 • Karl Vergouwen verlengt zijn contract met een jaar bij WHS

   

  Bestuur van de Sint Annalandse club is blij dat na diverse constructieve gesprekken het contract met Karl Vergouwen met een jaar wordt verlengd. Karl nam het “stokje” begin van het seizoen 2022-2023 over van Leon de Witte. Geen gemakkelijke opgave nadat je voorganger met een straatlengte kampioen werd in de 3e klasse.

  Sterkhouder Wout den Engelsman vertrok naar Goes om op een hoger niveau (4e divisie) te spelen en is nu in onderhandeling met BVO Volendam over een contract. Deze week heeft Wout ook enkele proeftrainingen bij FC Dordrecht afgelegd. Clubicoon Arvin de Witte moest noodgedwongen stoppen vanwege een zware knieblessure. Naast deze twee spelers vielen basisspelers Kevin Schagen en Werner Marsman weg eveneens vanwege knieblessures. Dat betekende dat een derde van je basiselftal wegvalt. Nieuwe spelers (o.a. van andere verenigingen en vanuit de JO23) moesten worden ingepast en dit vergt tijd. Zeker als je zag dat door de spreiding van vakanties de voorbereidingstijd lang was.

  De resultaten in de 2e klasse zijn nog wisselend. Het niveau is hoger, spel is vaak sneller en in verschillende situaties zijn tegenstaanders op basis van kwaliteit en ervaring wat slimmer. Het zijn de kleine details die het verschil kunnen maken. Daarbij niet te vergeten dat onze basis nog steeds smal is.

  Daartegenover staat dat er jeudige spelers zich doorontwikkelen en aansluiten bij de selectie. Zo ook de positieve resultaten (o.a. ontwikkeling van spelers) van het in de reserve 2e klasse spelende WHS 2 dragen bij voor de doorgroei van spelers.

  Tegelijk met voornoemde gesprekken is er overeenstemming bereikt met het doorgaan van de volledige staf:

  -        Patrick Ketting, assistent trainer;

  -        Anco Fase, teammanager;

  -        Piet Ridderhof, fysieke trainer;

  -        Pierre Koolen, assistent-scheidsrechter;

  -        Gerwin Hoek, keeperstrainer;

  -        Siem Snoep, verzorger.

   

  Kortom het kader voor het seizoen 2023 – 2024 is compleet en dat geeft rust.

   

  Namens het bestuur van WHS

  Henk Brinkman, voorzitter