• Nieuws vanuit de sponsorcommissie

  22 nov 2022
 • De sponsorcommissie bedankt Axxi Auto uit Dirksland voor het sponsoren van een nieuw reclamedoek aan het hoofdveld tegenover de tribune.

  Axxi Auto is sinds 1985 mobiliteitspartner in de ruimste zin van het woord. Destijds zijn zij begonnen in Dirksland op een huurlocatie. In 1998 bouwden zij het bedrijf uit naar een toplocatie aan de Watertoren op het gelijknamige bedrijventerrein in Dirksland. Vandaag de dag geeft de showroom van 1250m2 ruimte aan zo’n 70 occasisons.

  Collectie van kwalitatieve occasions

  Axxi Auto heeft altijd een voorliefde gehad van exclusieve auto’s. Hierdoor beschikken zij over een geselecteerde voorraad jonge, kwalitatief hoogwaardige occasions. De auto’s worden altijd perfect geprepareerd afgeleverd, met minimaal 6 maanden BOVAG-garantie. Dat maakt nu het verschil en daar worden de klanten blij van. Axxi Auto heeft al jaren een vaste klantenkring. Zij zorgen ervoor dat Axxi Auto passie voor het vak op niveau houdt.

  Kwaliteit en service prioriteit nummer 1

  De technische mensen van Axxi Auto hebben passie voor het vak, zijn specialistisch opgeleid en hebben aandacht voor de klant. Zij zijn geen nummer, maar een zeer gewaardeerde klant. Kosten noch moeite wordt gespaard om de technische mensen up-to-date te houden met opleidingen. Ook investeert Axxi Auto in de meest geavanceerde diagnose-apperatuur. Niet voor niets scoren zij een 8.9 bij hun klanten die inmiddels honderden reviews hebben geschreven. Kwaliteit en service is prioriteit nummer ! Dat is Axxi Auto