• Sponsoravond WHS ( bij Tieleman Keukens )

  30 nov 2018
 • De rode loper was uitgelegd voor Sponsoravond WHS 29-11-2018

   

  Donderdagavond 29 november werd de sponsoravond van WHS gehouden.

  Jan Tieleman ( van Tieleman Keukens uit Middelharnis ) had de organisatie deze keer op zich genomen in het bedrijf in Middelharnis.

  Samen met bestuursleden, andere sponsoren, selectie WHS1 spelers en andere genodigden werden wij ’s-Avonds rond 18.30 uur hartelijk welkom geheten aan de Korendreef. Na de introductie van Henk, werd ieder na een welkomst drankje champagne, getrakteerd op fantastisch en smaakvolle hapjes. Ook aan de jeugd was gedacht, broodje hamburger en een puntzak frites. De geplande rondgang door de showroom kon door tijdsgebrek helaas geen doorgang vinden. Jan Tieleman nam daarna het woord en gaf uitleg over het ontstaan van dit familiebedrijf. Hij had daarna voor een speciale gast gezorgd. Dit was, de door iedereen herkend, René van der Gijp. Velen van ons hadden van tevoren de vragen al doorgegeven en werden door onze regelaar Henk in de gelegenheid gesteld deze persoonlijk te vragen. Het werd een kostelijke show van René.  Veel vragen werden op een humoristische manier beantwoord, met natuurlijk een vleugje kern van waarheid. Ik weet zeker dat iedereen hier van heeft genoten. Wat ik wel bijna vergeten ben, is dat de avond muzikaal fantastisch werd opgeluisterd door zangeres Sabine van der Zwam, in samenwerking met Patrick Manse.

  Hierna volgde het officieel einde van deze sponsoravond. René van der Gijp werd bedankt, ontving een WHS uitrusting en werd verzocht om in de Waaje nog eens een biertje te komen drinken. Deze uitnodiging gold ook voor Jan Tieleman. Henk had ook een bedank woordje voor hem, zeker dat hij de locatie beschikbaar had gesteld.

  Ook Jan ontving een WHS uitrusting, een cadeaubon en een flesje wijn.

  Rond 23.00 uur werd de terugreis naar Stalland door TholTax ingezet

  Namens het bestuur van WHS gaat onze speciale dank uit naar : Jan Tieleman, medewerkers van Tieleman keukens, overige sponsoren, Patrick en Sabine, René van der Gijp  en alle andere aanwezigen die deze avond tot een succes hebben gemaakt.

  Een geweldige avond

  Ton Bakx Bestuur WHS  PR/Media Commissie

   Een foto impressie is te vinden onder de menu optie foto's