• SSV'65 1 - WHS 1

26 nov 2022
  • WEEDE KLASSE G

De ploegen uit Zuid-Holland waren in de tweede klasse G weer eens te sterk voor de Zeeuwse tegenstanders. Zo won NSVV met 3-0 van RCS en verloor Arnemuiden thuis met 1-3 van DBGC. Met Zuidland staat dat trio met zijn drieën bovenaan.

SSV’65-WHS 1-5: ,,We kwamen tekort’’, luidde de simpele conclusie van SSV-leider Vincent Wagenaar. De eerste kans was via Coen Verschuure nog wel voor SSV’65, maar na negen minuten kreeg WHS een strafschop waaruit Jeremy de Witte de 0-1 scoorde. In de 17e minuut maakte Jasper Gunter er al 0-2 van en kort daarna werd het via Jippe Bogers zelfs al 0-3. Uit een corner van Verschuure kopte Kaj Walraven de 1-3 binnen. In de 46ste minuut schoot Casper van Sabben namens SSV’65 een strafschop de op paal. In de slotfase van het duel liep WHS door goals van Joost de Witte en Claude van Zomeren onder toeziend oog van de prima scheidsrechter Van Helden nog uit naar 1-5.