• Verslag Virtuele Kantine 28-11

  30 nov 2020
 • Afgelopen zaterdag 28 november j.l. heeft de eerste editie van de virtuele kantine plaatsgevonden. Deze bijeenkomst werd georganiseerd vanuit de kantine, met behulp van Microsoft Teams. De deelnemers hebben in de afgelopen weken hun drankenpakket bestellen, de pakketten bestonden uit speciaal bier, Heineken bier, Rode wijn en Witte wijn. Deze pakketten werden aangevuld met een borrelhapje, kaasstengels en kaasjes. 
   
  In de ochtend van 28 november zijn deze pakketten bezorgd. Om 16:30 uur is de online kantine gestart met een inloop via Teams. Nadat iedereen aanwezig was, was er een openingswoord van voorzitter Henk Brinkman. Gevolgd met een quiz, via Kahoot. De vragen bestonden uit vragen over WHS, de clubs uit de regio en het internationale voetbal. Sander Goedegebuure alias ''van Hanegem'' heeft als winnaar van de quiz een mooie prijs bemachtigd. Ook de nummers 2 en 3 hebben een prijs ontvangen. 
   
  Vanuit deze weg willen wij alle deelnemers bedanken voor het bestellen van een pakket en het volgen van de virtuele kantine via Microsoft Teams!