• Virtuele kantine

  19 nov 2020
 • Aangezien we naar verwachting voorlopig nog niet (echt) samen kunnen komen, organiseert WHS een virtuele kantine! Een plek waar leden, vrijwilligers, sponsoren en andere geïnteresseerde veilig samen kunnen komen om te genieten van een hapje en een drankje. Er zal worden gezorgd voor een vullend programma, maar er zal ook zeker tijd zijn om even bij te praten.

  De kosten voor deze middag bedragen €10,00.-

  WHS zal zorgen voor de versnapering en een dorstlesser. U kunt kiezen uit een speciaal bier pakket, witte wijn pakket of een rode wijn pakket. Voor de minderjarige en de mensen die liever geen alcohol drinken is er een pakket met frisdrank.

  Hoe werkt het?

  Mocht u interesse hebben om deze middag aan te sluiten kunt u een email sturen naar activiteitencommissieWHS@gmail.com. In dit bericht willen wij graag de volgende informatie van u ontvangen:

  Naam, Adres, leeftijd, keuze pakket en het aantal pakketten.

  Hoe nu verder?

  Als u ons een email heeft gestuurd met uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging met daarbij een link als uitnodiging voor de bijeenkomst. Deze link kunt u op 28 november om 16:30 uur aanklikken om de bijeenkomst bij te wonen.

  Het pakket zal in de ochtend van 28 november bij het door u opgegeven adres bezorgd worden. Graag willen we u vragen het door u te betalen bedrag gepast klaar te leggen om zo min mogelijk handelingen te voorkomen. Ook is het mogelijk om met de pin te betalen.

  Mocht de bezorg tijd/datum voor u niet uitkomen geef dit dan aan in uw aanmelding zodat wij contact met u op kunnen nemen over een andere bezorg tijd/datum.

   

  Sportieve groet,

  Bestuur WHS