• WHS 1 - deFendert 1

    5 jun 2022
  • Kampioen WHS sloot het seizoen in stijl af met een 7-1 zege op De Fendert. Jasper Gunter vijzelde met vijf treffers zijn totaal op naar 45 treffers.

    WHS-De Fendert 7-1 (1-0) Jeremy de Witte 1-0, Arvin de Witte, Jasper Gunter 3-0, Jasper Gunter 4-0, Jasper Gunter 5 -0, Jasper Gunter 6-0, Jasper Gunter 7-0, 7-1.

    Jeremy de Witte zorgde voor de magere 1-0 ruststand. WHS-coach Leon de Witte wilde dat zijn ploeg met de allure van de kampioen speelde en liet dat halverwege in de kleedkamer nadrukkelijk weten. Die boodschap kwam aan, in het bijzonder bij topscorer Jasper Gunter. ,,Voor rust liet hij zich veel te weinig zien.’’ Arvin de Witte maakte er 2-0 van en daarna was de ban gebroken, ook al omdat het met veel invallers aangetreden De Fendert het verder wel geloofde. Met vijf treffers op een rij vijzelde Gunter zijn totaal op naar het onwaarschijnlijke aantal van 45 goals. Aan de overkant redde Joep Machielse de Brabantse eer: 7-1. De Witte was tevreden met de zevenklapper als besluit van een gedenkwaardig seizoen. ,,Het is een afscheid in stijl.’’

    Bron: BN De Stem