• WHS 1 - DHV 1

19 mei 2019
  • WHS heeft het bereiken van de nacompetitie in eigen hand, na een pas in het laatste kwartier afgedwongen 3-0-zege op DHV.

WHS-DHV 3-0 ( Ruststand 0-0 ): Het duurde ruim zeventig minuten voordat Jeremy de Witte de ban brak vanaf de penaltystip: 1-0. Ineens was het hek van de dam. Peter Hage maakte de 2-0, na een mooie actie van de jonge invaller Jasper Gunter. De eveneens als verse kracht in het veld gekomen Glenn Fase maakte de 3-0. WHS-coach Leon de Witte was blij met de drie goals in vijf minuten. ,,Daarvoor was het niet goed, alsof er spanning op stond.’’ De ploeg uit Sint-Annaland heeft nog steeds de beste papieren met het oog op de nacompetitie, met Halsteren als enige concurrent. Op de slotdag wacht het sterke Prinsenland. De Witte is vol goede moed. ,,Een interessante wedstrijd om het over de streep te trekken.’’
    **PZC**

Prinsenland mag alleen nog dromen van titel, WHS doet bovenin volop mee

zaterdag 3B | Prinsenland is er niet in geslaagd zich te blijven mengen in de titelstrijd. De ploeg van Daan Uithof speelde 2-2 bij koploper Wieldrecht. Alleen in theorie kan Prinsenland nu nog kampioen worden, wanneer zowel DFC als Wieldrecht de laatste wedstrijd volgende week verliezen en Prinsenland zelf met ruime cijfers wint. WHS en Halsteren strijden tot op de laatste dag voor de overgebleven nacompetitietickets.

WHS-DHV 3-0 (0-0) 1-0 Jeremy de Witte (pen.), 2-0 Peter Hage, 3-0 Glenn Fase.

Na ruim zeventig minuten brak Jeremy de Witte pas de ban, vanaf de strafschopstip: 1-0. Daarna was het hek van de dam. Peter Hage scoorde de 2-0, na een mooie inleidende actie van de jonge invaller Jasper Gunter. Glenn Fase, ook als invaller in het veld gekomen, maakte de 3-0. WHS-coach Leon de Witte was blij met de drie goals in vijf minuten tijd. ,,Daarvoor was het niet goed, alsof er spanning op stond.’’