• WHS 1 - Kogelvangers 1

  11 mei 2022
 • Leon de Witte voltooit levenswerk: WHS eerste kampioen van Zeeland

  De grote beslissingen in de derde klasse B zijn gevallen. WHS stelde dinsdagavond met een 4-0-zege op Kogelvangers het kampioenschap veilig. Daarmee werd het de eerste Zeeuwse kampioen van dit seizoen. Noad’67 is gedegradeerd na het 2-5-verlies tegen Halsteren.

  WHS-Kogelvangers 4-0: Pas na rust nam de formatie van Leon de Witte afstand. In het eerste bedrijf lukte het niet om het beslissende gaatje te vinden, hoewel Arvin de Witte kort voor de pauze de lat raakte. Wout den Engelsman brak de ban vijf minuten na rust, met een diagonaal schot op aangeven van Joost van Dijke: 1-0.

  Ben van den Aarssen Bron: PZC

  WHS grijpt de macht met kampioenschap in de derde klasse B

  ZATERDAG 3B De kampioen is bekend in de zaterdag derde klasse B. WHS stelde met een ruime 4-0 zege op Kogelvangers de titel veilig. ,,Stapje voor stapje zijn we hier naar toe gegroeid.”

  WHS-Kogelvangers 4-0 (0-0) Wout den Engelsman 1-0, Jasper Gunter 2-0, Machiel den Engelsman 3-0, Jasper Gunter 4-0.

  Pas na rust nam de formatie van Leon de Witte afstand. In het eerste bedrijf lukte het niet om het beslissende gaatje te vinden, hoewel Arvin de Witte kort voor de pauze de lat raakte. Wout den Engelsman brak de ban vijf minuten na rust, met een diagonaal schot op aangeven van Joost van Dijke: 1-0.

  Halverwege de tweede helft viel de beslissing, na een inleidende actie van Arvin de Witte en uiteindelijk Jasper Gunter die voor de 2-0 zorgde. Kort daarop kopte verdediger Machiel den Engelsman de 3-0 binnen. In de slotfase pikte Gunter met een ziedend schot zijn tweede doelpunt van de avond mee: 4-0.

  Voor coach Leon de Witte is het kampioenschap zowat de bekroning van een levenswerk. De clubman neemt na vijf jaar afscheid. ,,Stapje voor stapje zijn we hier naar toe gegroeid.’’

  Ben van den Aarssen Bron: BNdeStem

   

  WHS kampioen met een clubman, een goalgetter en wonderhandjes

  SINT ANNALAND - Het feest duurde dinsdagavond bij WHS tot in de kleine uurtjes. Met een overtuigende 4-0-overwinning op Kogelvangers verzekerde de ploeg uit Sint Annaland zich van het kampioenschap, uitgerekend in de maand dat de club het 90-jarig bestaan viert. Voor coach en clubman Leon de Witte is het binnenhalen van de titel een absoluut hoogtepunt, ook al omdat zijn zonen Armando en Jeremy deel uitmaken van het team. ,,Dit vergeet je nooit meer.’’