• WHS 1 - Zwaluwe 1

  21 mei 2022
 • Het pleit is bijna beslecht in de derde klasse B: S.V. Duiveland en VV Krabbendijke kunnen de nacompetitie nauwelijks nog ontlopen. Voor Duiveland gebeurde dat in een duel met maar liefst 13 goals...

  Kampioen WHS (Wij Houden Stand) won maar weer 's, terwijl degradant Noad Sint Philipsland weer verloor, nu van VVKapelle Een vette overwinning gaf Tholense Boys rust en ZSC '62 verloor.

  Krabbendijke en Duiveland kunnen eigenlijk niet meer ontsnappen aan de nacompetitie. Dat is het verdict van een speeldag in de derde klasse B, die zich kenmerkte door een reeks doelpuntenfestijnen. Duiveland spande de kroon met een 9-4 verlies bij Halsteren. Krabbendijke ging in eigen huis onderuit in het sleutelduel met Tholense Boys: 0-6.

  Kapelle pakte met 2-6 uit bij het reeds gedegradeerde Noad’67. Jake Eversdijk nam vier van de treffers voor zijn rekening en was topschutter van de dag. Kampioen WHS deed het rustig aan met een 2-0 zege op Zwaluwe. Jasper Gunter tikte zijn veertigste doelpunt van het seizoen binnen. ZSC’62 is in theorie nog niet helemaal veilig, na het 1-2 verlies tegen Klundert.

  Ben van den Aarssen
  Bron: PZC

   

  Zwaluwe verloor op bezoek bij WHS, dat het kampioenschap al binnen had. De bezoekers boden prima weerstand, maar konden niet verrassen: 2-0. ,,WHS is de terechte kampioen”, vond Zwaluwe-coach Jack Beusenberg.