• WHS JO10-2 wint Toernooi DVV`09

  3 jun 2019
 • WHS JO10-2 wint Toernooi DVV`09


  Afgelopen zaterdag stond het eerste toernooi weer voor de boeg. We moesten al om 08:15 uur vertrekken naar Dirksland en dat was voor sommige kids(of ouders) best wel vroeg. Na het officiƫle programma gekregen te hebben moesten we onze eerste wedstrijd tegen Jonge spartaan spelen. Deze wedstrijd werd door ons met 4-2 gewonnen. Nu hadden we een half uurtje rust en dat konden we goed gebruiken want het was best wel warm vandaag.
  De tweede wedstrijd moesten we tegen DVV`09 en deze wonnen we met 4-0. We stonden nu samen bovenaan met SHO, want die hadden ook alles gewonnen. De laatste wedstrijd zou dus gaan bepalen wie het toernooi zou gaan winnen. Nu kregen we eerst een ijsje van DVO`09 en dat ging er wel in.
  Vanaf de aftrap was meteen duidelijk dat WHS de beker graag wilde winnen. We voetbalden fantastisch samen en SHO kreeg geen grip op ons snel spel. We stonden met 5min al met 2-0 voor en hebben de wedstrijd met 6-1 gewonnen. Na het laatste fluitsignaal hebben we met zijn allen flink gezongen.

  Wij zijn kampioen,wij zijn kampioen :)


  Na het omkleden was dan de prijsuitreiking. Dylano mocht de beker ophalen en iedereen kreeg een medaille. Vol trots zijn we daarna weer terug gereden naar de Waaie.

  Van de trotse Trainers Gerold en Roland.

   

  Namens bestuur WHS : Gefeliciteerd !!!