• WHS JO11-1 – MZC ‘11 JO11-1

  11 sep 2019
 • Zaterdag 7 september 2019,
  De 2e bekerwedstrijd van het seizoen tegen MZC ’11 JO11-1.
  Onze 1e keeper Jaimy is afwezig door een scheurtje in de enkel van zijn groeischijf. Binnenkort gaat hij naar de orthopeed om te kijken hoe de enkel er daadwerkelijk uitziet. Dus ja wij verwachten niet dat hij weer snel zal aansluiten.
  Gelukkig hebben we een 2e keeper en dat is Brian. Gelukkig stond hij er, want anders was de uitslag (0-20) nog vele malen hoger uitgevallen!
  En tot overmaat van ramp kregen we nog een afmelding van Roy. Hij had zijn voet gestoten tegen de trampoline en deze was behoorlijk dik, waardoor hij er niet op kon lopen.
  Zo hou je dan 7 spelers over om 8 tegen 8 te voetballen!!!

  Na enkele telefoontjes konden we Laurens van de JO10 meenemen, zodat we konden voetballen.
  (nogmaals bedankt leider/trainers van de JO10)

  Vanaf het eerste fluitsignaal was het duidelijk dat MZC ’11 een zeer gedisciplineerd team is dat op elke positie een goeie voetballer heeft staan. Dus dat het met rust 0-9 stond, was geen verrassing.

  De 2e helft was hetzelfde als de 1e helft, MZC heel veel aan de bal. Echter nu lukte het ons wel om af en toe het vijandelijke doel op te zoeken. Helaas hadden we niet het geluk om nog een doelpunt te kunnen scoren. Vandaag een terechte nederlaag.

  De conclusie die we nu kunnen trekken is dat de 3e klasse voor ons team gewoon iets te hoog is.
  Daarom is het verzoek ingediend om terug te zakken naar de 5e klasse om zo zelf als team aan het voetballen te kunnen komen.

  Volgende week staat de laatste bekerwedstrijd op het programma thuis tegen DBGC (Oude-Tonge).
  Nu is alleen nog de vraag of we voldoende spelers op de been kunnen brengen, want we hebben er weer een blessure bij! Hoe ongelukkig kan je seizoen beginnen?

  Hans van den Ouden, teammanager JO11-1