• WIK ‘57 -1 - WHS 1

  24 nov 2021
 • WHS bekert door in Kerkwerve
  Gisterenavond 23 november heeft het eerste elftal van vv WHS in de beker met 0-9 gewonnen van WIK ‘57.
  In Kerkwerve stond het na 22 minuten al 0-3. Voor rust werd het nog 0-4, na rust werden er snel drie goals gemaakt. Uiteindelijk werden de dubbele cijfers net niet bereikt.
  Doelpuntenmakers: 4 x Arvin, 2x Tom, Quincy, Peter en Jasper

  In de volgende ronde speelt WHS 1 tegen Groot-Ammers, de Zuid-Hollanders komen uit in de 3e klasse. Wanneer de uitwedstrijd gepland staat, wordt later bekend gemaakt.

  Van PZC:

  WHS dendert over WIK’57 heen en mag zich opmaken voor duel met Groot Ammers
  KERKWERVE - WHS heeft zich op overtuigende wijze geplaatst voor de volgende ronde in de districtsbeker. In Kerkwerve werd WIK’57 dinsdagavond met 0-9 opgerold. Arvin de Witte was liefst vier keer trefzeker.

  Arvin de Witte maakte na zeven minuten de openingstreffer: 0-1. In de zeventiende minuut verdubbelde Quincy Hoek de score en na vijf minuten zette De Witte met zijn tweede treffer de 0-3 op het scorebord. Vlak voor rust tekende Peter Hage voor de 0-4, wat ook direct de ruststand was.
  Koud uit de kleedkamer voor de tweede helft ging het ineens hard. De Witte voltooide in de 47ste minuut zijn hattrick: 0-5, een minuut later schoot Jasper Gunter de 0-6 binnen en nog twee minuten later was het Tom de Ruijter die scoorde: 0-7. Daar bleef het niet bij, want uit een vrije trap scoorde Arvin de Witte en 0-8 en zijn vierde van de avond. In de 72ste minuut werd het ook nog 0-9 door Machiel den Engelsman.

  In de derde ronde van de districtsbeker speelt WHS een uitwedstrijd tegen Groot Ammers.

  ** PZC **